error

General JointCAM questions and discussion
yat
Posts: 2
Joined: Sat Nov 14, 2015 8:03 am

error

Postby yat » Sun Apr 14, 2019 2:20 pm

Hi
My name is Frank I'm in France and I have a problem with Jointcam.
When I click on the "calculate/preview" button I get an error window with this : Input string was not in a correct format
Only the "box joints - standard" doesn't do this.
Any help would be appreciated.
Thank's

System : windows 7 64bits

G-Force_Admin
Site Admin
Posts: 70
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:10 pm

Re: error

Postby G-Force_Admin » Sun Apr 14, 2019 4:43 pm

1) Make sure you have the latest version of JointCAM.

2) if you are using a "," comma for the decimal separator, make sure every single input box in JointCAM uses commas, and not decimal points "."
Gerry

yat
Posts: 2
Joined: Sat Nov 14, 2015 8:03 am

Re: error

Postby yat » Sun Apr 14, 2019 7:19 pm

Thank you very much. everything works fine.